Prinsenbal 2024


Nieuwsbericht: Prinses Florianne opnieuw gekroond tot Prinses van Mispelgat onder begeleiding van Blaaskapel Spuugzat

Mispelgat, 15 januari 2024 – Gisteravond was het weer feest in Mispelgat, want Prinses Florianne werd voor de tweede keer op rij gekroond tot Prinses van het carnavalsseizoen. Het Prinsenbal, dat plaatsvond op 14 januari 2024, was een groot succes, mede dankzij de muzikale begeleiding van de bekende blaaskapel Spuugzat.

Onder het toeziend oog van de uitgelaten feestgangers en met de karakteristieke klanken van blaaskapel Spuugzat, onthulde Prinses Florianne zichzelf als heerseres van Mispelgat voor het komende carnavalsseizoen. De feestvreugde bereikte haar hoogtepunt terwijl de kapel de bekende carnavalsklassiekers ten gehore bracht, waardoor de dansvloer al snel gevuld was met enthousiaste carnavalsvierders.

Na het officiële gedeelte van het Prinsenbal verplaatste het feestgedruis zich naar ‘Het Hof’, waar de afterparty van start ging. Blaaskapel Spuugzat zorgde opnieuw voor een onvergetelijke sfeer met hun vrolijke deuntjes en aanstekelijke energie. De aanwezigen genoten van een bruisende avond, dansend en lachend tot in de late uurtjes.

Prinses Florianne bedankte tijdens haar toespraak de aanwezigen en blaaskapel Spuugzat voor hun bijdrage aan een geslaagd Prinsenbal. “Samen maken we van het carnaval in Mispelgat een onvergetelijke tijd vol plezier en gezelligheid,” sprak ze vol enthousiasme.

Blaaskapel Spuugzat kijkt met trots terug op de geslaagde avond en kijkt uit naar verdere festiviteiten tijdens het carnavalsseizoen van 2024. De feestvierders van Mispelgat kunnen zich verheugen op nog meer muzikale hoogtepunten en gezelligheid met deze energieke blaaskapel.

Simon Vonk
AUTHOR

simon vonk

Iemand die weleens zijn ww vergeet 😂

All stories by: simon vonk